Welcome to Platinum Commonity

The Home of Cheats and Hacks

Please login or register now! Thank you!

Benefits of Registering?

You will get latest Cheats/Hacks with your favorite games, and you get to chat with other members. We try our best, posting codes, quick and fast, so that you can enjoy your experience here @ PlatinumCommunity

Login

Username:
Password:
Log me on automatically each visit:

Not a member yet? Register!





Platinum Cyber Indonesia
Anda baru disini?
Untuk melihat seluruh isi Forum ini silahkan klik "Register" dibawah ini untuk mendaftar di forum ini!

Anda telah terdaftar disini?
Silahkan klik "Login" dibawah ini untuk masuk kedalam Forum!
Terima Kasih!
Platinum Cyber Indonesia
x







You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 RPE POINT BLANK 2013 work 1000% on Fri Jan 18, 2013 7:21 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
CHEAT RPE terbaru 2012
Fitur :
Hack Title
Hack Pangkat ( 1 hari max naik 3 grade )
Hack Point ( max 40000 per hari )

ket :
hati2 ke banned
usahakan yg di cheat pangkat yg macth 1200 keatas
tidak berlaku untuk pangkat Tengkorak - Balok 4
gunakan dengan bijak

Cara pakai :
Buka PB
Buka Cheat :
a. instal cheat
b. tunggu sampe terinstal
c. setelah sukses biar kan program jalan ( jgn ditutup )
d. start PB
e. pengaturan akan muncul pada saat di Lobby ( tekan insert berulang2 smpe keluar menu cheat
selamat Happy cheat

Download Cheat RPE : [You must be registered and logged in to see this link.]

View user profile

2 Re: RPE POINT BLANK 2013 work 1000% on Mon Apr 01, 2013 11:01 pm

frengky

avatar

Member


kak work ga tuh

View user profile

3 Re: RPE POINT BLANK 2013 work 1000% on Sun Apr 07, 2013 12:22 am

dyendra

avatar

Member


gimana sih mesti d alihkan k promo setan lu

View user profile

4 Re: RPE POINT BLANK 2013 work 1000% on Fri Apr 12, 2013 2:02 am

bkenz

avatar

Member


Ga bisa ne?

View user profile

5 Re: RPE POINT BLANK 2013 work 1000% on Fri Apr 26, 2013 10:59 am

ini sih KeyLogger...
mana ada jaman sekarang cheat pangkat
logika aja om...

ada bacaan Di atas Balok 4..?
emg cheat bisa memilih pangkat yang di cheatin,,, baru tau ane kalo gitu..
klo menurut saya hati2 aja om pada coba cheat seperti ini...

klo emg ada sertai video dan foto2+ VTot[You must be registered and logged in to see this image.]

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum