Welcome to Platinum Commonity

The Home of Cheats and Hacks

Please login or register now! Thank you!

Benefits of Registering?

You will get latest Cheats/Hacks with your favorite games, and you get to chat with other members. We try our best, posting codes, quick and fast, so that you can enjoy your experience here @ PlatinumCommunity

Login

Username:
Password:
Log me on automatically each visit:

Not a member yet? Register!





Platinum Cyber Indonesia
Anda baru disini?
Untuk melihat seluruh isi Forum ini silahkan klik "Register" dibawah ini untuk mendaftar di forum ini!

Anda telah terdaftar disini?
Silahkan klik "Login" dibawah ini untuk masuk kedalam Forum!
Terima Kasih!
Platinum Cyber Indonesia
x







You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Perbaikan cheat hack senjata PB permanent on Mon Oct 01, 2012 10:13 am

chibichibi007



Senior Trainee


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
fileden.com/files/2012/10/1/3352839/Cheat.7z
- Gua kasih gratis deh buat sekarang,,cheatnya trial 1 minggu gan
- karna gua udah hasil 2 juta dari cheat ini

Tutorial
- minimal harus pangkat diamond yg sudah bisa membeli Sniper Magnum
- karena yg mau di permanenkan nya pake data Sniper Magnum
- jd klo loe blom bisa beli tuh magnum
- loe kgk bakalan bisa membuat senjata jadi permanent

Nb : ntar pas loe pake cheatnya akan ada noticenya,trus loe ikutin apa kata noticenya,okey
- buat cash atau point,minimal loe harus punya point/cash 1 perak saja
- klo cash/point loe 0,,loe kgk bakalan bisa beli senjata cash
- dahulukan pake cheat minimize,aktifkan pas Hack shield muncul

- buktinya gan
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
hahahahaha

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum