Welcome to Platinum Commonity

The Home of Cheats and Hacks

Please login or register now! Thank you!

Benefits of Registering?

You will get latest Cheats/Hacks with your favorite games, and you get to chat with other members. We try our best, posting codes, quick and fast, so that you can enjoy your experience here @ PlatinumCommunity

Login

Username:
Password:
Log me on automatically each visit:

Not a member yet? Register!





Platinum Cyber Indonesia
Anda baru disini?
Untuk melihat seluruh isi Forum ini silahkan klik "Register" dibawah ini untuk mendaftar di forum ini!

Anda telah terdaftar disini?
Silahkan klik "Login" dibawah ini untuk masuk kedalam Forum!
Terima Kasih!
Platinum Cyber Indonesia
x







You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Cara Membuat Cheat Lost Saga Seson [2] on Sun Feb 19, 2012 2:02 am

|D|M|Z|

avatar

Admin of Platinum Community


Kali Ini ane Mw berbagi gmn cara membuat cheat, biar para lecher N agan agan belajar sendiri gmn cara'a bikin cheat LS dan bagi yang lecher jgn asal download aja truz langsung pake dan pada saat maen ngerusuh mending kalian kesene ngelihat cara membuat Cheat LS biar kalian tw gampang ato susah cara'a N klw agan ingin membuat cheat harus ada Niat'a Kamsia neh langsung saja Kita Ke TKP..!! Tolong di simak ya om Belajar cekidot..!!!
Neh buat Ce'a karena ada yg minta neh ane kasih link'a

C.E[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

Nb: klw mw share tolong sertakan creditnya Dan AOB tolong cari sendiri ya dan jangan lupa [You must be registered and logged in to see this image.]

No Delay Skill: lostsaga.exe+80F694

MAX SKILL GAUGE: lostsaga.exe+80F684

Good Fishing:lostsaga.exe+805528

Good Fishing rod: lostsaga.exe+8054EC

Good Fishing Bait: lostsaga.exe+8044CB

ANTI SHIELD:lostsaga.exe+80FBB4

ANTI LASER:lostsaga.exe+80FBBC

ANTI MINE:lostsaga.exe+80FBC4

ANTI BOW:lostsaga.exe+80FBCC

ANTI Heal Staff:lostsaga.exe+80FBD0

ANTI Magic Staff:lostsaga.exe+80FBDC

ANTI HOOK:lostsaga.exe+80FBE8


:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

View user profile http://platinum-community.forumid.net

2 Re: Cara Membuat Cheat Lost Saga Seson [2] on Thu May 17, 2012 7:23 am

JulianusPecintaCheat

avatar
Global Moderator
Global Moderator
gan addressnya susah apa addressnya yg di video atau yg lo tulis?



Jangan Lupa Memberi Cendol And Comment Kalo Threadnya Bagus Ya Gan Kalo Gak [You must be registered and logged in to see this image.]
View user profile

3 Re: Cara Membuat Cheat Lost Saga Seson [2] on Thu May 17, 2012 7:25 am

CENDOL NYA JIAH BLM DI KSH ????

View user profile

4 Re: Cara Membuat Cheat Lost Saga Seson [2] on Tue Jun 05, 2012 5:14 am

itu Work gk Gan? gue mau coba juga ah........

View user profile

5 Re: Cara Membuat Cheat Lost Saga Seson [2] on Sun Aug 05, 2012 7:05 am

oktr



Member


kk itu scen pertama apa...

View user profile

6 Re: Cara Membuat Cheat Lost Saga Seson [2] on Tue Mar 12, 2013 2:01 am

GoodHiden



Member


Hex Valuenya Apaan Itu ?

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum